registrovat se  


Novinka - Nové školicí prostory a nové sídlo pobočky v Plzni

Nové školicí prostory a nové sídlo pobočky v Plzni
29.2.2024

Chtěli bychom Vás informovat, že od ledna 2024 jsme změnili sídlo naší pobočky v Plzni. Nové zázemí pro naši práci jsme našli v centru Plzně, Prešovská ulice 4.

Změna se týká i nových školicích prostor. Pro realizaci prezenčních seminářů máme pro Vás připraveny dvě nová místa. Jedno bude v hotelu Green Gondola v Pallově ul. 12 a druhé v hotelu Centrál, náměstí Republiky 33, vstup přes recepci z Riegrovy ul. Místo konání jednotlivých seminářů bude uvedeno na webových stránkách. Původní prostory v E-Centru v Guldenerově ulici nejsou od ledna 2024 k dispozici.

Kontakty na plzeňskou pobočku zůstávají stejné, dočasně mimo provoz může být telefonní číslo 371 103 931 (pevná linka), na mobilních telefonech jsme k zastižení.

Děkujeme za Vaši přízen a těšíme se na viděnou.

 


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).