registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
Praha 8 - Karlín VCVS ČR o.p.s. - Střední Čechy Vítkova 10/241
Popis:

Středočeská pobočka je strategicky umístěna v blízkosti Autobusového nádraží Praha – Florenc, tras metra B a C a Hlavního nádraží ČD v Praze. 

Učebna je umístěna v 1. patře, nemáme bezbariérový přístup.
 
Doprava - MHD:

  • Metro trasa B a C - výstupní zastávka Florenc
  • Tramvaje číslo 3 a 8 - výstupní zastávka Karlínské náměstí (1 zastávka od metra B a C Florenc) 

 

Jak se k nám dostanete:

  • pěšky ze stanice metra B a C Florenc (cca 7 min.): směr Karlínské divadlo; půjdete Křižíkovou ulicí a druhá ulice vpravo je Vítkova. Po 100 metrech na levé straně dům č. 10 s označením naší společnosti.
  • pěšky ze stanice tramvaje Karlínské nám.: na Sokolovské ulici. Vítkova je příčná ulice cca 50 m od zastávky tramvaje. Dům č. 10 je na levé straně, cca 250 m od Sokolovské ul.

 

Parkování:

  • Placená parkoviště poblíž Autobusového nádraží Praha – Florenc.
  • Parkování v okolních ulicích je zpoplatněno částkami 60 Kč/hodinu na základě fialové zóny. Většina parkovacích automatů přijímá platební karty.
  • Parkování ve Vítkově ulici je zpoplatněno částkou 60 Kč/hodinu na základě fialové parkovací zóny. Platbu lze provést v parkovacím automatu, který je umístěn přímo v ulici. 
     
Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).