registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
On-line (Clickmeeting) Clickmeeting
Popis:

Clickmeeting běží v internetovém prohlížeči a k jeho používání nepotřebujete instalovat žádnou zvláštní aplikaci na Váš počítač. Můžete použít stolní počítač nebo notebook s operačním systémem MS Windows nebo Apple MacOS. Připojit se můžete také z chytrého telefonu nebo tabletu.

Prostředí Clickmeetingu spustíte pomocí webového odkazu pro účastníky, který jste obdrželi zpravidla emailem od pořadatele nebo správce webináře. Odkaz je nutné otevřít v aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Microsoft Edge (Chromium - zelenomodrá ikona), příp. Mozilla Firefox. Na platformě Apple MacOS doporučujeme použít Google Chrome. Upozornění: Pokud se Vám Chrome, Edge nebo Firefox nespustí přímo kliknutím na odkaz v emailu, je nutné nejdříve v emailu kliknout na odkaz pravým tlačítkem myši, dát „Kopírovat odkaz“ nebo „Kopírovat zástupce“, pak ručně spustit (např. z plochy) Chrome, Edge nebo Firefox a přes CTRL+V vložit odkaz nahoře do políčka pro internetovou adresu a dát Enter.

Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).