registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
Olomouc Hotel Arigone Univerzitní 20
Popis:

Hotel Arigone se nachází přímo v malebném historickém centru města Olomouce, v těsné blízkosti barokní Sarkanderovy kaple.

Jak se k nám dostanete:

Po vystoupení z MHD (na zastávce Náměstí Republiky) je nejlepším orientačním bodem kostel Panny Marie Sněžné. Jedná se o výraznou růžovobílou barokní památku s dvěma věžemi a výrazným pískovcovým schodištěm. Tento kostel uvidíte po vystoupení z tramvaje při pohledu směrem do centra města.

Pěšky projdete kolem tohoto kostela směrem do centra a dáte se první ulicí doleva (ulice Univerzitní). Po asi sto padesáti metrech dojdete k malé barokní  kapli sv. Jana Sarkandera. Přímo u ní je hlavní recepce Hotelu Arigone.

Doprava - MHD:

  • od autobusového nádraží kterýmkoliv spojem MHD k hlavnímu vlakovému nádraží, odtud dále
  • od vlakového nádraží tramvají číslo X1, X5, nebo X7: směrem do centra; nástupní zastávka: „Hlavní nádraží“; výstupní zastávka: „Náměstí Republiky“; jedná se o čtvrtou zastávku; cesta trvá 5 minut
  • pro cestu z obou nádraží budete potřebovat jízdenku v hodnotě 18,- Kč (platnost 40 minut, přestupní); v přednádražním prostoru obou budov je k dispozici několik žlutých automatů, ve kterých lze jízdenku pohodlně zakoupit

Parkování:

Přímo v hotelu je k dispozici 10 parkovacích míst (pro účastníky školení zdarma): kapacita míst je tedy omezena. Místa bohužel není možné rezervovat předem.

Pokud by v době Vašeho příjezdu byla všechna parkovací místa zaplněna, lze vyložit zavazadla v hotelu a automobil popovézt do zóny neplaceného parkování, vzdálené cca 750 metrů. Jedná se o ulice Jiřího z Poděbrad, U Reálky, případně ulice 17. Listopadu.

 

Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).