registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
Olomouc Počítačová učebna společnosti CEPAC Morava Tovární 44
Popis:

Počítačová místnost společnosti CEPAC Morava se nachází v těsné blízkosti teplárny města Olomouce, konkrétně na adrese: Tovární 44, Olomouc. 

Jak se sem dostanete:

MHD: doprava prostřednictvím tramvajového spojení:

Od vlakového nádraží tramvají číslo 1, 7, X4: směrem do centra; nástupní zastávka: „Hlavní nádraží“; výstupní zastávka: „Vejdovského“; jedná se o první zastávku; cesta trvá 2 minuty.

Po vystoupení z tramvaje se dáte podél Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, Katastrálního úřadu a Úřadu práce, směrem k Olomoucké teplárně. Rovně přejdete kruhový objezd u hypermarketu Kaufland a po asi 150 metrech se dostanete do pravoúhlé zatáčky, za níž po Vaší pravé ruce již bude budova společnosti CEPAC Morava, ve které se nachází školicí místnost (třípatrová budova, která má na svém plotě reklamní poutače: „vzdělávání, poradenství, projekty EU, SW produkty“).

MHD: doprava prostřednictvím autobusového spojení:

Od vlakového nádraží autobusem číslo 12 (směr: Řepčín, železárny), 13 (směr: Šlechtitelů), 19 (směr: Tabulová vrch); nástupní zastávka: „Hlavní nádraží“; výstupní zastávka: „U Teplárny“; jedná se o třetí zastávku; cesta trvá 4 minuty.

Po vystoupení je nejlepším orientačním bodem pro Vaše následující kroky budova olomoucké teplárny (s vysokým komínem). Dáte se směrem k ní a na nepřehlédnutelném kruhovém objezdu se dáte kousek doprava: zde se nachází třípatrová budova, která má na svém plotě reklamní poutače: „vzdělávání, poradenství, projekty EU, SW produkty“. To je budova, ve které se nachází školicí místnost.

Pro cestu prostřednictvím MHD budete potřebovat jízdenku v hodnotě 18,- Kč (platnost 40 minut, přestupní); v přednádražním prostoru je k dispozici několik žlutých automatů, ve kterých lze jízdenku pohodlně zakoupit.

Doprava autem: parkování:

Nejlépe je možné v této lokalitě zaparkovat u velkého Hypermarketu (Kaufland) a dále dojít kousek pěšky. Orientačním bodem pro Vás bude vysoký komín Olomoucké teplárny, ke kterému se vydáte. Těsně před teplárnou potom narazíte na budovu společnosti CEPAC Morava, ve které se nachází školicí místnost (třípatrová budova, která má na svém plotě reklamní poutače: „vzdělávání, poradenství, projekty EU, SW produkty“).

 

Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).