registrovat se  


Novinka - Akreditovali jsem pro Vás navazující kurz na hojně navštěvované téma "Základy komunikace s klientem závislým na návykových látkách"

Akreditovali jsem pro Vás navazující kurz na hojně navštěvované téma "Základy komunikace s klientem závislým na návykových látkách"
15.8.2016

Od září 2016 pro Vás máme připravené dva navazující semináře s akreditací MPSV ČR.

V reakci na vysoký zájem o témata Základní specifika komunikace s klientem s psychiatrickou diagnózou (proškoleno 445 účastníků) a Komunikace s klientem závislým na návykových látkách (255 proškolených účastníků) jsme pro Vás připravili navazující vzdělávací programy.

Jedná se o tyto kurzy:

Sociální pracovník jako průvodce člověka s duševním onemocněním, akreditace č. 2016/0712-PC/SP/VP/PP

Kurz navazuje na šestihodinový kurz Základní specifika komunikace s klientem s psychiatrickou diagnózou, číslo akreditace 2015/1123-PC/SP/VP/PP, kde účastníci získali základní přehled o rozdělení, projevech duševních onemocnění a přístupu k nim. V tomto návazném kurzu budou účastníci blíže seznámeni s prožíváním duševně nemocných, s uzdravujícími procesy, technikami a nástroji. Kurz se také bude podrobněji věnovat resocializaci a reintegraci duševně nemocných do společnosti v dnešní době. V průběhu celého kurzu budou k edukaci významně užívány kazuistiky a příběhy duševně nemocných.

Sociální pracovník jako průvodce člověka s problémem závislosti, akreditace č. 2016/0708-PC/SP/VP/PP

Tento seminář navazuje na šestihodinový kurz Komunikace s klientem závislým na návykových látkách číslo akreditace 2013/1266-PC/SP/VP/PP, ve kterém účastníci získali základní znalosti o návykových látkách a přístupu k závislým klientům. Tento navazující vzdělávací program rozšiřuje dovednosti také  o přístup ke klientům s problematikou gamblingu a prohlubuje celkově poznatky a dovednosti v oblasti práce se závislými. Účastníci kurzu budou seznámeni podrobněji s vlastním prožíváním závislých, technikami léčby, prostředím terapeutických komunit a  resocializací závislých. Edukace bude významně probíhat také prostřednictvím kazuistik a jednotlivých příběhů závislých klientů z praxe.

 

Již nyní se můžete přihlásit na říjnový termín kurzu Sociální pracovník jako průvodce člověka s problémem závislosti na středočeské pobočce. Lektorem kurzu je MUDr. Tereza Formánková, kterou můžete jako lektorku znát z výše uvedených kurzů.

 

Těším se na viděnou,

Veronika Grusová

 


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).