registrovat se  


Kontakty - kde školíme - podrobnosti

MěstoNázevUlice
Ostrava Hotel MARIA - školicí prostory Přívozská 23
Popis:
Školící prostory se nachází nedaleko Prokešova náměstí, na kterém se nachází také Magistrát města Ostravy. Konkrétně se jedná o ulici Přívozskou, číslo popisné 23. Nachází se ve dvorním traktu, prostory jsou plně bezbariérové.
Hotel Maria má dvě školící místnosti. Jedna z nich se nachází po levé straně dvorního traktu (jedná se o svatební salonek v prvním patře), druhá z nich se nachází ve dvorním traktu vpravo (relaxační centrum hotelu – po vstupu do vchodových dveří dvorního traktu je relaxační centrum po Vaší levé ruce).

 

Doprava - MHD:

 

 

  • z Hlavního nádraží ČD: tramvají číslo 1, 2 a 8 směrem do centra (nástupní stanice Hlavní nádraží, výstupní zastávka Důl Jindřich, jedná se o čtvrtou zastávku, cesta trvá 6 minut)
  • z Autobusového nádraží Ostrava a z nádraží ČD Ostrava – střed: tramvají číslo 1, 2, 8, 11 směr Hlavní nádraží (nástupní stanice Náměstí Republiky, výstupní stanice Důl Jindřich, jedná se o čtvrtou zastávku, cesta trvá 6 minut)

 


Jak se do místa školení dostanete:

 

  • z Prokešova náměstí: se vydáte (zády k budově Magistrátu města Ostravy) ulicí 30. dubna, ulice Přívozská je třetí vlevo (cca po 50 metrech chůze). Hotel Maria je ve středu ulice po pravé straně
  • ze zastávky MHD Důl Jindřich: se vydáte směrem k Magistrátu města Ostravy, ulice Přívozská bude zhruba po 150 metrech po Vaší pravé ruce (ze zastávky k hotelu je to cca 5 minut)

 

 

 

Parkování:

 

 

  • v blízkosti hotelu Maria je relativně problematické: je možné pouze s použitím parkovacích hodin a časově omezené (podle zóny parkování od 10 minut po 60 minut)
  • placená parkoviště: Podzemní parkoviště Prokešovo náměstí (každá započatá hodina 30 Kč)
  • parkování zdarma: nejblíže v ulici Bieblova a v přilehlých ulicích (nedaleko zastávky MHD Důl Jindřich, podrobnější informace Vám rádi poskytneme na vyžádání), odtud pěšky – popis uvádíme výše
     
Odkaz mapy.cz: přejít na mapy.cz

Mapa:


VCVS ČR, o.p.s. je jako vzdělávací instituce akreditována u Ministerstva vnitra ČR pod číslem AK/I-2/2012 je držitelem celé řady akreditovaných vzdělávacích programů u Ministerstva práce a sociálních věcí ČR. Aktuální seznam akreditovaných vzdělávacích programů naleznete v záložce O nás - akreditované programy

 

Číslo účtu společnosti Vzdělávací centrum pro veřejnou správu ČR, o.p.s. je 107-9276630207/0100 (Komerční banka a.s.).